BINNEN SCHILDERWERKEN

voorbereiden van de ondergrond tot de laatste verflaag op uw wanden en/of houtwerk. We adviseren u graag in uw keuze van verf en bieden uitgebreid kleuradvies. Deze keuzes bepalen immers de uiteindelijk sfeer en uitstraling van uw interieur.

We beschikken over ruime ervaring en kennis van decoratieve verftechnieken zoals kaleien en kalkverf technieken voor interieurs. Met deze oude, ambachtelijke schilderstechnieken creëren we elke keer opnieuw interieurs met een natuurlijke, authentieke en heel persoonlijke uitstraling. Wij specialiseren ons tevens in het hoogglans lakken met stofvrije afwerking van ramen en deuren.

Bij Maison Peinture gaat grote aandacht aan detailafwerking en wordt steeds gewerkt met duurzame, beschermende en kleurvaste kwaliteitsverven van merken zoals Sigma, Trimetal, Lucite en Caparol.

Wij dekken uw ruimtes volledig af met folie en laten uw woning onberispelijk achter na de werken. U kan er op rekenen dat we ons aan de afgesproken planning houden zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt. Tijdens de schilderwerken kan u een discrete en stille werkwijze met respect voor aanwezige bewoners verwachten.