EXCLUSIEVE TECHNIEKEN

Het schilderen van uw interieur verfraait niet alleen uw woning of horecaruimte maar zorgt ook voor een onmisbare bescherming van binnenmuren, plafonds en binnenhoutwerk.

Naast traditionele schilderwerken voert Maison Peinture ook kalkverf technieken uit. Deze decoratieve verftechniek levert prachtige resultaten op in zowel klassieke, landelijke als hedendaagse woningen.

Dit natuurlijk materiaal zorgt voor een authentiek zacht, krijtachtige effect op wanden en wisselende sfeer naargelang het type lichtinval. Bij strak, moderne interieurs leidt dit tot mooie en verrassende contrasten met gladde oppervlaktes van vloeren, houtwerk en meubels. Door het ambachtelijk karakter van de techniek wordt elke wand uniek en krijgt uw interieur een heel persoonlijke stijl.

Kalkverf is een mineraal, milieuvriendelijk product en is verkrijgbaar in diverse tijdloze, natuurlijke kleurschakeringen. Maison Peinture levert verschillende verftechnieken met elk hun eigen uitstraling; kwasttechniek voor subtiele kleurschakeringen en een authentiek gevoel van een gekalkte muur, misttechniek voor een doorleefd en poederig kalkeffect, en spateltechniek voor contrasterende kleureffecten en verdoezelen van oneffenheden.

Een perfecte uitvoering van kalkverf technieken vergt kennis en vakmanschap. Maison Peinture staat hiervoor garant en biedt u uitgebreid advies over mogelijke kleuren, combinaties met andere materialen en het effect binnen uw interieur. Wij verkiezen steeds te werken met duurzame en kwaliteitsvolle kalkverf van Arte Constructo en Stoopen en Meeus.