BUITEN SCHILDERWERKEN

Een perfect geschilderde gevel en houtwerk levert niet alleen voor een verzorgde uitstraling van uw woning op maar biedt ook voor een goede bescherming tegen weer en wind. Zeker houtwerk vergt regelmatig onderhoud zodat uw ramen, deuren en poorten in goede staat blijven.

Maison Peinture voert buitenschilderwerken met de grootste zorg en de meest geschikte materialen uit. Wij staan niet alleen in voor het schilderen van muren en houtwerk, maar ook het behandelen en verven van metalen constructies als balkons, traliewerk, hekkens en garagepoorten behoort tot onze diensten.

Ons team heeft tevens ervaring met speciale verouderingstechnieken voor nieuw houtwerk, zodat nieuwe ramen en deuren perfect aansluiten bij de stijl en uitstraling van rustiek en landelijke woningen.

Voorafgaand op de schilderwerken worden de te behandelen oppervlaktes grondig nagekeken zodat een correcte bekleding kan bepaald worden. Wij geven u vakkundig advies over de mogelijkheden en helpen u graag in het bepalen van de kleur. We garanderen u alvast een keuze uit duurzame en kleurvaste kwaliteitsverven van topmerken zoals Sigma, Trimetal, Lucite en Caparol.

We voorzien alle nodige stellingen en eventuele verkeers- en stadsvergunningen. Waar nodig dekken we zorgvuldig de plaatsen af die geen schilderwerk nodig hebben en laten alles onberispelijk proper achter na de werken.


Nood aan professioneel uitgevoerde buitenschilderwerken?